Stacy uit Arnhem geneukt door Ross

Stacy getestWe zijn vandaag afgereisd naar de modestad Arnhem. Daar woont een heel lekkere modestudente die, om wat geld bij te verdienen, in haar vrije tijd achter de ramen zit. De echte liefhebber weet meteen wie we hier bedoelen. Nou? Het is de 18-jarige tienerhoer Stacy. Over Stacy kunnen we je hele verhalen vertellen, maar je moet deze geile slet in actie zien. Toen God en Allah samen opgewonden over de vrouw zaten te fantaseren kreeg Eva, toen zij eenmaal geschapen werd, de borsten aangemeten zoals die van onze Stacy. Want elke man, of die nou Adam of Kees heet, wil maar wat graag sex met zo’n overheerlijke meid. Zo’n kerel is Ross. Ross is door Don en Ad voor de tweede maal gevraagd een hoertje voor hun website aan een kritische pik te onderwerpen. De knaap mag Stacy voor slechts 80 eurootjes in maar liefst 4 standjes en 5 gaten neuken. Tegelijk!
Bekijk de gratis film

Cindy uit Alkmaar met kleine tietjes

Cindy uit AlkmaarEen hoer die niet een beetje reclame voor zichzelf maakt, raakt brodeloos en komt op zwart zaad te zitten. Om die reden heeft Cindy uit Alkmaar contact opgenomen met Don en Ad en hen gevraagd om beoordeeld te worden voor hun website Nationale Hoerentest, zodat alle mannen van Nederland weten waar ze aan toe zijn als ze besluiten om met Sandra betaalde sex te gaan hebben. Zoals je weet houden onze pooiers van alle vrouwen, maar ze zijn vooral gecharmeerd van dames met een zakelijk instinkt (vandaar ook hun motto: Ben je blut? Gebruik je kut!). In ieder geval, vandaag filmen de viespeuken Danny, een kreupele hoerenloper die voor de gelegenheid Sandra gratis mag uitproberen. De eerste pluspunten voor dit hoertje zijn al bij het voorgesprekje binnen: Danny mag haar zonder condoom neuken, daar doet deze slet niet moeilijk over. Tweede pluspunt: hij mag zijn krachtige zaad over haar tieten spuiten. Wat voor tieten zijn dat? Meloenen of erwtjes? Sandra heeft heel kleine tietjes. Minpuntjes? Ben je gek! Kijk maar.

Lees verder

Illegaal hoertje Sandra uit Amsterdam

Sandra uit AmsterdamDon en Ad filmen vandaag op het Centraal Station in Amsterdam. Zij spreken de eerste de beste kerel aan die voorbij loopt en doen hem een voorstel: “Heb jij zin in een goeie neukbeurt?” Nick, zo heet de passant, schrikt van de vraag en stottert: “Pardon?” De mannen leggen hem uit dat zij hoeren testen in Nederland en dat hij geld krijgt om erachter te komen of de vrouwen op het CS. wel hun best doen. Nick is alweer een tijdje vrijgezel en heeft ook al te lang geen sex meer gehad, dus hij gaat in op het aanbod. Op zoek dus naar een dame, die snel is gevonden. Nick vraagt: “Are you a hooker?” Het sletje knikt. “You fuck for money?”, vraagt hij voor de duidelijkheid. Het hoertje begrijpt zijn vraag en knikt weer. Ze heet Sandra en verblijft illegaal in Nederland. Niks mis mee natuurlijk, als ze maar geen enge ziektes heeft. Sandra gaat mee naar de studio’s waar Nick eerst heerlijk door haar wordt gepijpt. Daarna kruipt ze op haar knietjes en steekt haar kontje in de lucht. Nick pakt haar vanachteren bij de billen en steekt zijn dikke lul diep haar kale kutje in en begint haar hard te neuken. Wordt Sandra goedgekeurd of krijgt ze een boete van de neukpolitie? De film bekijk je hier.

Lees verder

Sarah getest door Jeffrey

SarahEen man wil best betalen voor sex, maar van ‘te veel’ krijgt hij een slappe. Goedkoop neuken dus: 3 halen twee onderbetalen, daar gaan we voor! Dan is zo’n sneu Pools tippel illegaaltje wat we hebben moeten en achter het Centraal Station in Amsterdam liggen die voor het oprapen. Don en Ad filmen daar ene Jeffrey, die mag voor nop van bil met Sarah, een Duits sprekend hoertje dat voor 20 euro haar kunsten mag vertonen in een hotelletje op de hoek. Bekijk de video.

Lees verder

Carmen kan heerlijk pijpen

Carmen uit GroningenEen hoer die al 60 jaar in het vak zit hoef je natuurlijk niet meer te testen. Die kent de kneepjes van het vak (of het klappen van de zweep), die weet precies waar mannen geil van worden en waar ze wel of niet voor willen betalen. Zo’n Tante Sjaan of Rooie Sien test je hooguit op andere dingen: begint ze niet te kraken, ruikt ze niet muf, klappert haar gebit niet, van dat soort dingen. Jonge meiden die beginnen met tippelen en nog onzeker zijn, maken natuurlijk fouten. Maar van je fouten kun je leren. Marianne Moist, zelf ooit lange tijd in de prostitutie werkzaam geweest, tipte Don en Ad over Carmen, een fris hoertje dat door haar op donderdagavond zou worden afgewerkt ingewerkt. Dat was meteen een mooie gelegenheid om Carmen aan een kritische beoordeling te onderwerpen. Pizzakoerier Lorenzo werd bereid gevonden het frisse sletje uit te proberen. Na wat trekken, pijpen, beffen en neuken werden de rapportcijfers opgemaakt. Carmen kreeg slechts een 5-. Lorenzo ging namelijk naar huis met een pleister om zijn snikkel. Grapje natuurlijk, want in deze trailer ontdek je dat hoertje Carmen weet wat lekkere sex is en dat Marianne nog altijd heerlijk pijpt.

Lees verder

Nationale Hoerentest – de website

Nationale HoerentestJe loopt over de wallen en kijkt naar al die hoeren achter de ramen. Of ze humor hebben, hoger opgeleid zijn, het zijn niet de vragen die direct bij je opkomen. Welke hoeren neuken het lekkerste? Pardon? Ja, dat is toch wat je weten wilt? Don en Ad wel, en zij maakten de site Nationale Hoerentest. Hoeren en sloeren op niveau!

Sommige mannen zijn nu eenmaal niet zo handig in het versieren van een vrouw. Ook al willen ze nog zo graag, het lukt ze maar niet een meid het bed in te krijgen. Niemand weet het, maar ook Don en Ad waren in hun jonge jaren geen al te handige rokkenjagers. Sterker nog: Don heeft nogal eens een knal voor zijn kop gehad. In de kroeg, bijvoorbeeld, als Don een griet met grote tieten zag, stapte hij op haar af en riep recht voor zijn raap: “Grote tieten heb jij!” Tsja, Don… Sukkel! Naar de hoeren gaan is een oplossing als je toch graag eens sex wilt met een mooie vrouw. Maar je wil wel een klasse hoer. Welke hoer is goed genoeg voor jou? Daar kom je alleen achter door de dames van plezier te testen. In je eentje lukt het je niet om alle hoeren op de Wallen te beoordelen. Daarom plukken Don en Ad verschillende mannen van de straat die dat doen. Hun testresultaten op film vastgelegd zie je op Nationale Hoerentest. Hieronder de video’s.

Lees verder

Chatten met sletten